PANFORTE

PANFORTE Een echte Italiaanse pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Panforte. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 20:08 Ik heb hier een klacht over. Het moment dat ik het bakje met spaghetti opende kwam er een hele vieze muffe geur vanaf. Ik heb er 2 happen van genomen, en meteen weg gegooid. Was echt niet te eten.. ik heb dit nog nooit bij Panforte gehad maar heel sl
1 jul 2022 om 21:20 Altijd superlekkere pizza's. Altijd vriendelijke bezorger.
1 jul 2022 om 20:03 Heerlijke pizza's, vriendelijke bezorger. Echter! We hadden bij 1 pizza een extra ingrediënt besteld en betaald. Dit zat er helaas niet op. Daarom vier sterren ipv vijf.
1 jul 2022 om 18:51 Ik ben teleurgesteld in deze restaurant. Helemaal niet lekker en laat met vertragingen, ik bestelde twee pizza's en het deeg lijkt een beetje rijp en het oppervlak was verbrand Helemaal niet tevreden en niet aangeraden
25 jun 2022 om 21:16 Fantastische pizza's en gloeiend heet bij bezorging. Zonder twijfel de allerbeste pizza's in Almere.
25 jun 2022 om 19:18 Goede kwaliteit pizza en calzone
23 jun 2022 om 20:08 Alles was weer super!!!
22 jun 2022 om 19:31 Super
19 jun 2022 om 20:32 Helaas had ik een koude pizza. En de knoflooksaus smaakt niet goed.
19 jun 2022 om 14:19 Super Goeie Pizza's zoals altijd. Verbeterpuntje deze keer: Er zat op een Pizza maar jalapenos op 1 helft vd Pizza, dat was jammer.
17 jun 2022 om 23:13 Pizza was warm toen hij bezorgd werd Helaas beide pizza’s zwarte onderkant en bovenkant was te lang gebakken
13 jun 2022 om 13:04 2 pizza's besteld. De Hawaii was prima in orde. Maar de quatro Stagioni was slecht. Leek wel of ze alle ingredienten in de blender hadden gegooid en dat over de pizza hadden verdeeld. Geen champignon , paprika te onderkennen.